חלפו מספר ימים בהם בני משפחתי ואני חסלנו את הפסטרמה עליה ספרתי לכם בפעם הקודמת (סליחה, הרשומה הקודמת נמחקה בגלל טעות טכנית). אני חייבת לציין שעד לפעילות זו, בתי תמיד סירבה לטעום פסטרמה, ולא משנה מה יה גילה וכיצד ניסיתי לשכנע אותה. הפעם היא בהחלט הסכימה לשתף פעולה: "רק לצורך הפעילות הזאת".
אז אראה לכם תחילה את הכריכים שהיא בקשה שאכין לה. היא בקשה שהכריכים יהיו זהים מבחינת התוספות, ובכל אחד סוג אחר של פסטרמה. כדי שתוכל גם לאמר מה טעים יותר בעיניה, אם בכלל. היא בקשה שאשים לה רק זיתים ופרוסות מלפפון חמוץ.
בסופו של דבר היא התאהבה בשני הטעמים, עם מעט העדפת יתר לצלויה גל לבנים.
בעלי, טעם מכל אחת מהפסטרמות לא בתוך כריך, והוא החליט שהוא מעדיף את הדק דק בדבש טהור. בכל זאת הכנתי לו כריך. הוא בחר בעגבנייה ומלפפון חמוץ כתוספת.
לעצמי הכנתי גם שני כריכים, בהפרדת סוגי הפסטרמה. התוספות גם אצלי היו זהות בשני הכריכים: עגבנייה, בצל ירוק, מלפפון חמוץ וזיתים.
בעיני שני הטעמים נהדרים, אבל גם עם העדפה קלה לזו על גחלים.
בהמשך ניסיתי עוד סגנון של כריך, אבל אותו לא צילמתי. הוא דומה למה שהצגתי כאן, רק שמתחת לפסטרמה שמתי שכבה של רוטב אלף האיים. רעיון זה שידרג את הכריך בעוד כמה דרגות.
בקיצור אני מהעצלנים שאוהבים להכין כריכים מהירים, אבל בכל זאת עם טיפונת השקעה. האמת שזה לא נובע מעצלות או מחוסר זמן. אבל לא אכנס כאן לסיבות. בכל מקרה, אני מאוד ממליצה על כל סוגי הפסטרמה של זוגלובק וביחוד על השתיים הללו
להתראות בפרויקט הבא
ענת
#פרויקטהכריךהטוב #זוגלובק
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתך, אבדוק אותה בהקדם, ואם אין סיבה שלא לעשות כן היא תפורסם