יום ראשון, 19 באפריל 2015

פסטרמה – בשבילי זו הילדות … רשומת סכום


חלפו מספר ימים בהם בני משפחתי ואני חסלנו את הפסטרמה עליה ספרתי לכם בפעם הקודמת (סליחה, הרשומה הקודמת נמחקה בגלל טעות טכנית). אני חייבת לציין שעד לפעילות זו, בתי תמיד סירבה לטעום פסטרמה, ולא משנה מה יה גילה וכיצד ניסיתי לשכנע אותה. הפעם היא בהחלט הסכימה לשתף פעולה: "רק לצורך הפעילות הזאת".
אז אראה לכם תחילה את הכריכים שהיא בקשה שאכין לה. היא בקשה שהכריכים יהיו זהים מבחינת התוספות, ובכל אחד סוג אחר של פסטרמה. כדי שתוכל גם לאמר  מה טעים יותר בעיניה, אם בכלל. היא בקשה שאשים לה רק זיתים ופרוסות מלפפון חמוץ.

של_שירילי_דבש_פתוח      של_שירילי_גחלים_פתוח       של_שירילי_גחלים           
בסופו של דבר היא התאהבה בשני הטעמים, עם מעט העדפת יתר  לצלויה גל לבנים.
בעלי, טעם מכל אחת מהפסטרמות לא בתוך כריך, והוא החליט שהוא מעדיף את הדק דק בדבש טהור. בכל זאת הכנתי לו כריך. הוא בחר בעגבנייה ומלפפון חמוץ כתוספת.
של_אלי_פתוח         של_אלי            
לעצמי הכנתי גם שני כריכים, בהפרדת סוגי הפסטרמה. התוספות גם אצלי היו זהות בשני הכריכים: עגבנייה, בצל ירוק, מלפפון חמוץ וזיתים.
שלי_דבש_פתוח (2)        שלי_פתוחים_גחלים
שלי_פתוחים (3)
שלי_גחלים         שלי_סגור_דבש
בעיני שני הטעמים נהדרים, אבל גם עם העדפה קלה לזו על גחלים.
בהמשך ניסיתי עוד סגנון של כריך, אבל אותו לא צילמתי. הוא דומה למה שהצגתי כאן, רק שמתחת לפסטרמה שמתי שכבה של רוטב אלף האיים. רעיון זה שידרג את הכריך בעוד כמה דרגות.
בקיצור אני מהעצלנים שאוהבים להכין כריכים מהירים, אבל בכל זאת עם טיפונת השקעה. האמת שזה לא נובע מעצלות או מחוסר זמן. אבל לא אכנס כאן לסיבות. בכל מקרה, אני מאוד ממליצה על כל סוגי  הפסטרמה  של  זוגלובק  וביחוד על השתיים הללו

פסטרמה_בדבש       פסטרמה_על_גחלים

להתראות בפרויקט הבא
ענת
#פרויקטהכריךהטוב #זוגלובק


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתך, אבדוק אותה בהקדם, ואם אין סיבה שלא לעשות כן היא תפורסם