רבים מאתנו אוהבים להתחיל את בים עם סוג כלשהו של מה שאנחנו קוראים לו "דגני בוקר". כמובן שיותר מאתנו המבוגרים אוהבים זאת ילדינו. אבל הם או שמעדיפים את הסוג שמגיע מראש ממותק (ועם הרבה סוכר), או את הלא ממותקים מראש אבל אז צריך להוסיף ממתיק כלשהו. ברור שדרך זו לא ממש תורמת לבריאות ילדינו, אבל עד היום זו הייתה הדרך היחידה. לאחרונה נפתחה בפנינו דרך חלופית, וכחלק מחברות דף הפייסבוק לייק אנד שר התבקשתי לבחון את האפשרות הזאת ….
אז אם אתם או ילדיכם מעדיפים את הקורנפלקס הלא ממותק, גם כי הוא בבסיסו יותר טוב וגם כי יחסית לכמות הוא הזול ביותר, ומוסיפים לו חלב רגיל בלבד. יתכן שהמנה לא מספיק טעימה לכם או לילדיכם. בכל מקרה זו המציאות לגבי בתי ולגבי. אז או שאנחנו קונות משהו אחר (למשל כריות, שהוא כבר מגיע ממותק בהרבה סוכר), או שאנחנו מוסיפות כמות נדיבה של סוכר, שבסופו של דבר לא מעט ממנו גם נשאר בקערה לאחר שסיימנו את הארוחה. לא נשמע מלבב, אבל זה המצב אצלנו, ואני בטוחה שגם בהרבה בתים אחרים.
אם נעבור על רשימת הרכיבים נבחין שהמתיקות של המשק מגיעה לו מתוסף של הממתיק שמייצאים מצמח הסטיבייה. עליו נוכל לקרוא בויקיפדיה
אז קניתי קורנפלקס לא ממותק ותמורת השובר שקיבלתי לקחתי את משקה החלב, ושתינו (בתי ואני) התנסינו והתענגנו.
אז אני בהחלט ממליצה.
#מוו_משקה_חלב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתך, אבדוק אותה בהקדם, ואם אין סיבה שלא לעשות כן היא תפורסם