יום שבת, 5 בספטמבר 2015

גבינות משק צוריאל – שלב הטעימות

לפני זמן לא רב כתבתי לכם על משימת הטעימות שניתנה לי כחלק מפעילותי בדף הפייסבוק  Leaders

להזכירכם,  התבקשתי לבחון שתי גבינות חדשות של משק צוריאל ….


מדובר בשתי גבינות מחלב בקר (שאחרת א הייתי נרשמת לפעילות), שתיהן 5%,  ושתיהן מסוג הגבינות המלוחות. מדובר בגבינה בולגרית ובגבינה צפתית.

 

ברשומה הקודמת שאלתי אתכם לרעיונות עם מה לשלב את הגבינות הללו. אבל, לצערי, מכם לא קיבלתי רעיונות. אז הסתפקתי ברעיונות משלי.

 

בפעם הראשונה לקחתי לחמניות כפריות שמתי בכל לחמנייה חתיכות מהגבינה + זיתים.

clip_image002

 

האמת שנכון היה בעיני, במנה הזאת, לשלב גם פרוסות של עגבניות, מעט בצל וחתיכת מלפפון. אבל, לצערי הרב הבנתי לאחרונה שאכיל ירקות גרמת לי צרות במערכת העיכול, אז בצע רב ויתרתי על אלה. ם כה הכריכים יצאו נפלאים, אל אין ספק שבהרכב מלא יכלו להיות נדרים אף יותר.

 

דרך שנייה בה בחרתי לאכול מהגבינות של משק צוריאל הייתה ע"י פיזור של חתיכות משתיהן בצלחת, הוספת עוד שתי גבינות5% של תנובה (לבנה רגילה וקוטג') ועל אלה פיזרתי אגוזי קשיו. את המנה הזאת אכלתי עם קרקרים.

 

clip_image004

 

כמובן שגם את המנה הזאת ניתן היה לשדרג עם ירקות, ואולי גם להוסיף גרעיני חמניות.

 

דרכים נוספות שעלו בדעתי בהקשר לגבינות הללו הן לשלב אותן בסלט יווני, או לשים אותן לצד חביתת בצל וירק, או לאכול אותן יחד עם בייגלה.

 

חשוב לציין שהאחסון והשליפה של הגבינות מאוד נוחים.

 

clip_image006clip_image008

 

מאוד ממליצה על הגבינות הללו

 

 

#משקצוריאל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתך, אבדוק אותה בהקדם, ואם אין סיבה שלא לעשות כן היא תפורסם