יום שבת, 5 במרץ 2016

פי 6 בריאות הרבה יותר טעם

לאחרונה קיבלתי להתנסות בטחינה החדשה של חברה בארכה.


מדובר בטחינה משומשום מלא שעשירה פי 6 בסידן והיא ללא מלח.


יצרתי מהטחינה שני דברים שהם פשוט מעדן. את שניהם יצרתי בשיטות הישנות, של לפי העין.

דבר ראשון לקחתי קוואקר וסוכר וערבבתי במעבד המזון, על אלה הוספתי כמחצית ממיכל הטחינה.

במשך כל הזמן הזה חיממתי את התנור.

לאחר הוספת הטחינה הוספתי גם מעט חלב, ולבסוף שתי ביצים.

לקחתי תבנית, שימנתי אותה שימון ממש קל, לקחתי כל פעם מעט מהעיסה ויצרתי דסקיות אותן הנחתי בתבנית, אפיתי בחום בינוני כ-25 דקות, וזהו ... פשוט עוגיות גן עדן.


את שארית הטחינה ערבבתי עם מעט דבש, מעט גבינה לבנה פשוטה וטיפונת חלב ויצרתי ממרח מאוד טעים.






ממליצה לקנות, להתנסות גם במה שאני הכנתי וגם ברעיונות משלכם, ולקבל הרבה סידן וברזל שמאוד חיוניים לבריאותנו.

#בארכה_שומשום_מלא

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתך, אבדוק אותה בהקדם, ואם אין סיבה שלא לעשות כן היא תפורסם